Το πιστοποιημένο κέντρο ιατρικής περίθαλψης πραγματοποιεί δοκιμές για κοροναϊό, σε ειδικά σχεδιασμένες περιοχές, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, τόσο για το εξεταζόμενο όσο και για το ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό. Η αναμονή είναι περιορισμένη και αποφεύγεται η επαφή με άλλα άτομα.
     Το κέντρο ιατρικής φροντίδας μας εγγυάται ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η πρόληψη τυχόν κινδύνου διασποράς, ενώ έχει επίσης εξασφαλίσει συνθήκες άνεσης και απόλυτης διακριτικής ευχέρειας για τους εξεταζόμενους.
      Η επαφή με άλλα άτομα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δειγματοληψίας ελαχιστοποιείται. Η δειγματοληψία διαρκεί λίγα λεπτά και τα αποτελέσματα αποστέλλονται ηλεκτρονικά είτε την ίδια ημέρα είτε την επόμενη μέρα, ανάλογα με την ώρα της συλλογής δείγματος. Με αυτόν τον τρόπο, ο εξεταζόμενος αποφεύγει την ταλαιπωρία μιας δεύτερης επίσκεψης στη μονάδα.
     Η Δρ Μαρία Φασουλάκη διαθέτει πλήρη και αξιόπιστα διαγνωστικά εργαλεία για τη δοκιμή SARS COV-2, σε κάθε στάδιο της πανδημίας καθώς και στη διαδικασία εμβολιασμού.
    Το κέντρο ιατρικής φροντίδας μας σε συνεργασία με πιστοποιημένα εργαστήρια COVID-19 είναι διαθέσιμοι και περιλαμβάνουν διαφορετικούς συνδυασμούς εργαστηριακών εξετάσεων, οι οποίοι επιτρέπουν την πλήρη διερεύνηση μιας πιθανής περίπτωσης COVID-19.
   Αυτές οι εξετάσεις μπορούν να ανιχνεύσουν εάν υπήρξε ιστορικό λοίμωξης SARS-COV-2, διάγνωση οποιασδήποτε ενεργού νόσου COVID-19, αξιολόγηση της πορείας της νόσου και της σοβαρότητας των κλινικών συμπτωμάτων.
   Επιπλέον, με αυτές τις δοκιμές, είναι δυνατό να εκτιμηθεί εάν ένα υγιές άτομο που θα εμβολιαστεί είναι πιθανό να είχε κοροναϊό στο πρόσφατο παρελθόν, εάν έχουν μολυνθεί κατά τη στιγμή της δοκιμής, αλλά και εάν έχουν μη διαγνωσμένες αλλεργικές προθέσεις.